16 06, 2014

Göteborg Open 2014

After some time shooting standard, it was time to dust off my stock II and compete against 12 swedish lady production shooters at the Swedish National Championship. There was a booming total of  140 production shooters from Sweden, Denmark and Norway.

The stages where fun, some rewarded speed others precions, my kind of match. My goal was a zero  mike match, but I ended up with one Mike at stage 9, one I still cannot recall (which annoys me very much), but I left ‘the mike’ at the stage and went mike-free for the rest of the match.
I did not get my minimum of 80% alphas, I ended up with almost 77%, so I have to focus a little more at my next match.

Overall I am very happy with my results. Production lady 100 %  and my second PM. Overall 36th.

See more results by clicking the logo.

logo_2

 

 

 

Video by Bengt Bäckström


 

11 06, 2014

Udlandske stævner og lægedækning

I vores sport kommer vi heldigvis meget sjældent alvorligt til skade, men med høj fart og fokus hænder det alligevel fra tid til anden at skytter får alvorlige muskel- og seneskader men også i forbindelse med baneopbygning- samt nedrivning er set alvorlige snitsår og andre læsioner.

I forbindelse med sidste weekends stævne i Tyskland, hvor én af de danske skytter kom til skade under et stævne og fik behov for at blive tilset på sygehuset, opstod der spørgsmålet om det gule sygesikring var dækkende?

Det gule sygesikringsbevis er dækkende som rejseforsikring inden for EU og EØS-landene, men KUN til og med 31/7-2014! 

Det er vigtig at vide at pr. 1/8-2014 skal du benytte det blå EU-sygesikringskort eller en privat rejseforsikring, det blå sygesikringsbevis er der ca. 2-3 ugers leveringstid på.

european-health-insurance-card

Det blå EU-sygesikringskort dækker ved midlertidige ophold (dvs. op til 1 år) i EU og EØS-landene – det vil sige EU-landene samt Norge, Island, Liechtenstein og Schweiz.

Hvis du rejser i et land, som ikke er et  EU og EØS-landene, bør du i stedet tegne en privat forsikring, der dækker behandling af evt. sygdom, ellers kan du risikere det bliver en meget dyr fornøjelse, men det kan også være en god idé inden for EU- og EØS-landende. EU-sygesikringen dækker nemlig kun, hvis behandleren er tilknyttet den offentlige sygesikring i det land, du opholder dig i. EU-sygesikringen dækker altså normalt ikke behandling på private hospitaler eller klinikker.
Dertil kommer at EU-sygesikringskortet kun giver dig adgang til de samme ydelser og på de samme vilkår som borgerne i det land, du opholder dig i. Du kan derfor komme til at betale en del af behandlingen selv, hvis det gælder for sikrede i det pågældende land.

Det er også vigtigt at vide at EU-kortet IKKE dækker planlagt behandling, og behandling, der med rimelighed kan vente, til du er tilbage i Danmark igen, er heller ikke dækket.

Det blå EU-sygesikringskort dækker udgifter til nødvendig læge- og sygehusbehandling, medicin m.m. Sygesikringskortet dækker både akut sygdom/tilskadekomst og såkaldt ‘behovsbestemt sygehjælp’. Det er lægen i det pågældende land, der afgør, hvilken behandling der er nødvendig under opholdet. Det afhænger bl.a. af, hvor længe du skal opholde dig i landet, og hvilken behandling der er tale om. Ønsker du ikke behandling i det pågældende land og vil du heller hurtigt hjem til DK med særtransport vil disse udgifter kun kunne dækkes via en god privat rejseforsikring.

Så 2 gode råd til den aktive konkurrenceskytte der kommer uden for landets grænser

  1. Få bestilt det blå EU-sygesikringskort
  2. Få en god privat rejseforsikring, men ved aldrig hvornår uheldet er ude

 

Hvor bestiller jeg det blå EU-sygesikringskort? 

Du skal bestille det blå EU-sygesikringskort digitalt på borger.dk.
Det tager 2-3 uger fra du har bestilt kortet, til du modtager det.

 

9 06, 2014

INFINITY OPEN 2014

What a weekend at the INFINITY OPEN in Germany with a bunch of challenging and fun stages
The sun was high in the sky making the range hot as H*** and making it an even more challenging match.
I shot a decent match in Standard with my 9mm SVI , but I had 5 STUPID Mikes on close targets, which I am not proud of!
Otherwise I hit everything up to my best standard and ended up with a total of 83 % Alphas, taking 3rd place in Standard Lady and 67 % overall. 

I will for sure be back next year – I LOVE THIS MATCH ♥
standard lady

 

10286879_796783830346599_206066547857766630_o